Η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης απαγορεύει το κάπνισμα κάνναβης και κάνναβης για ψυχαγωγική χρήση σε όλες τις αστυνομικές εγκαταστάσεις σε όλη τη χώρα

Εθνική -

Ο Γενικός Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης διέταξε την απαγόρευση του καπνίσματος κάνναβης και κάνναβης για τους αστυνομικούς που σταθμεύουν σε όλους τους σταθμούς και τις μονάδες, ενώ τα άτομα που ήρθαν σε επαφή με αξιωματικούς δεν πρέπει να προκαλούν οσμή ή καπνό οποιουδήποτε είδους.

Η ανακοίνωση, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη (5 Ιουλίου), περιλαμβάνει οδηγίες για τη χρήση μαριχουάνας ή κάνναβης στα αστυνομικά τμήματα, κατηγοριοποιώντας τέσσερα θέματα ως εξής:

  1. Οι αστυνομικοί και το προσωπικό πρέπει να συμμορφώνονται με τις ειδοποιήσεις του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας σχετικά με τη μυρωδιά και τον καπνό κάνναβης, κάνναβης ή οποιουδήποτε άλλου φυτού ως ενόχληση και η κάνναβη και η κάνναβη ως ελεγχόμενα βότανα, καθώς και τυχόν αυστηρά απαγορευμένους νόμους σε άλλους σχετικές ανακοινώσεις.
  2. Τα αστυνομικά τμήματα και τα γραφεία των υπηρεσιών που συνδέονται με την αστυνομία ορίζονται ως «απαγορευμένες περιοχές» για το κάπνισμα μαριχουάνας ή κάνναβης προκειμένου να αποφευχθούν ενοχλήσεις σύμφωνα με το νόμο για τη δημόσια υγεία, καθώς θα ενοχλήσουν το κοινό, το κυβερνητικό προσωπικό και τους αξιωματικούς που εργάζονται σε αστυνομικά γραφεία.
  3. Ο επικεφαλής των αστυνομικών τμημάτων και των τμημάτων που υπάγονται στην αστυνομία έχει ανατεθεί να ελέγχει τη χρήση μαριχουάνας ή κάνναβης για αναψυχή στους σταθμούς και τα κυβερνητικά γραφεία.
  4. Οι άνθρωποι που έρχονται στους σταθμούς ή στα κυβερνητικά γραφεία για να επικοινωνήσουν με τους αξιωματικούς απαγορεύεται να προκαλούν οποιαδήποτε μυρωδιά ή μυρωδιά κάνναβης, κάνναβης ή οποιουδήποτε άλλου φυτού σε κρατικούς χώρους. Οι παραβάτες θα μπορούσαν να κατηγορηθούν και να κινηθούν νομικές διώξεις.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.