Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ δίνει εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να παρακολουθούν στενά την κατάσταση των ωκεανικών σεισμών

Πουκέτ -

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ έδωσε εντολή στους αρμόδιους αξιωματούχους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν στενά τις καταστάσεις σεισμών στους ωκεανούς.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ο επικεφαλής Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ επιβεβαίωσε ότι το θαλασσινό νερό που ανεβαίνει κατά την παλίρροια αυτή την εβδομάδα προκαλώντας πλημμύρες δρόμους και ζημιές από καταιγίδες δεν σχετίζεται με σεισμούς.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης που εδρεύει στο Πουκέτ και στο Phang Nga παρακολουθεί στενά την κατάσταση μετά από περισσότερους από 30 μικρούς σεισμούς στα ανοιχτά του νησιού Nicobar που αναφέρθηκαν από χθες (5 Ιουλίου).

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, Narong Woonciew, χθες (6 Ιουλίου) διέταξε τους αρμόδιους αξιωματούχους, ιδίως το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών (DDPM) του Πουκέτ να παρακολουθούν στενά την κατάσταση του πρόσφατου ωκεανικού σεισμού. Οποιεσδήποτε σημαντικές ενημερώσεις θα πρέπει να κοινοποιούνται αμέσως στους κατοίκους του Πουκέτ.

Ωστόσο, ο Επικεφαλής Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Πουκέτ, κ. Udomphon Karn, επιβεβαίωσε ακόμη ότι τα ισχυρά και υψηλά κύματα σε όλο το νησί δεν συνδέονται με τους ωκεάνιους σεισμούς, αλλά είναι μόνο ένα μέρος της τρέχουσας εποχής των μουσώνων.

Το Phuket Express σημειώνει ότι δεν είναι σαφές πώς ακριβώς το επιβεβαίωσε αυτό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.