Άνδρας που καθαρίζει γρασίδι βρίσκει ανθρώπινο σκελετό στο Kathu

Kathu-

Ένας άνδρας που καθάρισε γρασίδι βρήκε έναν ανθρώπινο σκελετό στο Kathu χθες (6 Ιουλίουth).

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 3:55 μ.μ. Έφτασαν σε μια φυτεία durian κοντά σε ένα βουνό και βρήκαν τον κ. Pradit Srihawong, ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι άρχισε να καθαρίζει γρασίδι στη φυτεία στις 9:00 π.μ. πριν βρει κάτι παρόμοιο με ανθρώπινο σκελετό.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να βρει τον σκελετό σε ένα πλαστικό κρεβάτι αέρα το οποίο ήταν καλυμμένο με μια κουβέρτα. Ο σκελετός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βαχίρα για ταυτοποίηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.