Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης στο Phang Nga παρακολουθεί την κατάσταση μετά από μικρούς σεισμούς που εντοπίστηκαν στα ανοιχτά του νησιού Nicobar

Πουκέτ -

  Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης που εδρεύει στο Πουκέτ και στο Phang Nga παρακολουθεί στενά την κατάσταση μετά από περισσότερους από 30 μικρούς σεισμούς στα ανοιχτά του νησιού Nicobar που αναφέρθηκαν από χθες (5 Ιουλίου).

Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού που σταθμεύουν στο νησί Meang κοντά στο Εθνικό Πάρκο Similan παρακολουθούν και ελέγχουν στενά τον εξοπλισμό και τη στάθμη του θαλάσσιου νερού. Αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού είπαν σε συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι ασκούν πάντα ασκήσεις προειδοποίησης για τσουνάμι.

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει εξασφαλίσει στους ανθρώπους κατά μήκος της ακτής Andaman ότι οι αξιωματικοί παρακολουθούν την κατάσταση 24 ώρες την ημέρα. Το σύστημα προειδοποίησης για τσουνάμι στο νησί Meang λειτουργεί 100 τοις εκατό, σύμφωνα με το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερωμένες ειδοποιήσεις για την κατάσταση, επικοινωνήστε με το Royal Thai Navy Region 3 στο 076-39159.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.