Επτά μέλη του πληρώματος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή του σκάφους στο Κράμπι

Κράμπι –

Επτά μέλη του πληρώματος σκάφους διασώθηκαν μετά την ανατροπή φορτηγού σκάφους στο Κράμπι χθες (4 Ιουλίουth).

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης στο Κράμπι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 3:00 μ.μ. και ενημερώθηκε ότι το φορτηγό σκάφος «Andaman Smootie 999» είχε χάσει την επαφή με τη μητρική του εταιρεία από τις 2:00. Το ναυτικό και η ναυτική αστυνομία του Κράμπι βγήκαν στη θάλασσα για έρευνα.

Στις 3:50 μ.μ., βρήκαν επτά μέλη του πληρώματος του σκάφους κοντά στο Don Krabi. Τα επτά άτομα που είχαν εγκλωβιστεί διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν πίσω στη στεριά, ενώ το σκάφος ανατράπηκε και βυθίστηκε κάτω από τον ωκεανό.

Οι αρχές συνεχίζουν να προειδοποιούν τους ψαράδες να παραμείνουν στην ακτή αυτή τη στιγμή, εάν διαθέτουν σκάφη μικρού και μεσαίου μεγέθους λόγω των έντονων ανέμων και των κυμάτων ως αποτέλεσμα των ισχυρών εποχικών καιρικών συνθηκών.

Το πλήρωμα δεν εξέδωσε δημόσια δήλωση για τα αίτια του συμβάντος μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.