Το Υπουργείο Ναυτιλίας του Πουκέτ συνεχίζει να προειδοποιεί για την είσοδο σκαφών στη θάλασσα λόγω κακοκαιρίας

Πουκέτ -

  Το Γραφείο Ναυτιλίας του Πουκέτ εξέδωσε μια ανακοίνωση σήμερα (5 Ιουλίουth) προειδοποίηση μικρών σκαφών να μην εισέλθουν στη θάλασσα λόγω ισχυρών ανέμων και κυμάτων που ισχύει μέχρι αύριο (6 Ιουλίουth).

Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλής του ναυτικού γραφείου του Πουκέτ κ. Nachapong Pranit. Η ανακοίνωση αναφέρει, «Ισχυροί άνεμοι και κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν φτάνουν τα τρία μέτρα ύψος. Τα σκάφη θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή και τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά μέχρι τις 6 Ιουλίουth, 2022. "

«Παρακαλούμε να ενημερώνεστε στενά για την πρόγνωση του καιρού από το Μετεωρολογικό Τμήμα της Ταϊλάνδης (TMD) ή τη γραμμή επικοινωνίας 1182». κατέληξε ο Nachapong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.