Ο κορυφαίος πάροχος δικτύου της Ταϊλάνδης "AIS" ανακοινώνει την εξαγορά της εταιρείας διαδικτύου "3BB" στα 32.4 δισεκατομμύρια μπατ

Εθνική -

  Ο κορυφαίος πάροχος τηλεφωνικών δικτύων της Ταϊλάνδης "Advanced Info Service (AIS)" σήμερα, 4 Ιουλίου, ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας διαδικτύου "Triple T Broadband Public Company Limited", πιο γνωστή ως "3 Broadband ή 3BB" και άλλων θυγατρικών της Εταιρεία τηλεπικοινωνιών Jasmine, αξίας περίπου 32.4 δισεκατομμυρίων μπατ.

Την Κυριακή, το Διοικητικό Συμβούλιο του AIS ενέκρινε τη θυγατρική του «Advance Wireless Network Company Limited (AWN)» να αγοράσει και τις 7,529,242,385 μετοχές της Triple T Broadband Public Company Limited (TTTBB).

Στην αγορά θα συμπεριληφθούν και οι δύο θυγατρικές της TTTBB, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Επιπλέον, η AWN ανακοίνωσε την αγορά επενδυτικών μονάδων στο Jasmine Broadband Internet Infrastructure Fund («JASIF») ύψους 1,520,000,000 μονάδων, που αντιστοιχεί στο 19.00% της συνολικής επένδυσης, αξίας περίπου 32.420 δισεκατομμυρίων μπατ.

Το AWN θα ζητήσει άδεια για τη διεξαγωγή της συναλλαγής αγοράς από την Επιτροπή Ραδιοτηλεόρασης και την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (NBTC) πριν από την υπογραφή των συμφωνιών αγοράς μετοχών και καταπιστεύματος μονάδων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρώτο τρίμηνο του 2023. Αυτή η άδεια θα χρειαστεί πριν πραγματικά προχωρώντας μπροστά.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/