Κόκκινες σημαίες υψώνονται σχεδόν σε κάθε παραλία στο Πουκέτ – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

  Κόκκινες σημαίες έχουν υψωθεί σχεδόν σε όλες τις παραλίες του Πουκέτ για να προειδοποιήσουν τους θαλασσοπόρους και τους κολυμβητές για ισχυρούς ανέμους και κύματα.

Αυτό ακολούθησε ανακοίνωση του Μετεωρολογικού Τμήματος της Ταϊλάνδης, που ανέφερε ότι ισχυροί άνεμοι και κύματα προβλέπονται στη Θάλασσα Ανταμάν λόγω ισχυρού νοτιοδυτικού μουσώνα μέχρι τις 6 Ιουλίου 2022. Ένα βίντεο με τις συνθήκες είναι κάτω από την ανακοίνωση!

Στην παραλία Kalim στο Patong

Άρθρα αναφοράς:

Ισχυρά κύματα παρέσυραν θαλασσινό νερό σε παραλιακό δρόμο βόρεια του Πουκέτ προκαλώντας καθυστερήσεις στην κυκλοφορία χθες το απόγευμα (3 Ιουλίου).

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επιθεώρησε την οδό Thep Kasattri (No 402) βόρεια κοντά στην παραλία Sai Kaew στο Mai Khao

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.