Το νοσοκομείο του Πουκέτ σχεδιάζει να χαρακτηρίσει τον Covid-19 ως ενδημικό

ΦΩΤΟ: MRG Online

Πουκέτ -

  Το κύριο νοσοκομείο στο Πουκέτ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προτείνει ότι ο Covid-19 θα χαρακτηριστεί ως ενδημική ασθένεια από σήμερα (4 Ιουλίουth2022.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το Πουκέτ σχεδιάζει να ανακοινώσει τον Covid-19 ως ενδημική ασθένεια αφού τα νέα και επιβεβαιωμένα κρούσματα του Covid-19 συνέχισαν να μειώνονται στην επαρχία.

Το Vachira Phuket Hospital, το οποίο είναι το κύριο νοσοκομείο στο Πουκέτ που βρίσκεται στην πόλη του Πουκέτ, ανακοίνωσε χθες στη σελίδα τους στο Facebook (3 Ιουλίουrd), «Έχουμε μια σημαντική ανακοίνωση, καθώς η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης θα ανακοινώσει τον Covid-19 ως ενδημική νόσο από αύριο (4 Ιουλίου).th). "

«Το Νοσοκομείο Vachira Phuket θα ακυρώσει τις υπηρεσίες για την αυτοαπομόνωση Covid-19 και την απομόνωση στο σπίτι από αύριο. Όποιος έχει μολυνθεί και έχει επιδεινωμένα συμπτώματα μπορεί να προσέρχεται στην αναπνευστική κλινική του νοσοκομείου καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 7:30 μ.μ. Για επείγοντα περιστατικά καλέστε στο 1669. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 076-254200.»

Το Phuket Express σημειώνει, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης και το Κέντρο Διοίκησης Καταστάσεων Covid-19 ή CCSA, έχουν δηλώσει προηγουμένως ότι τυχόν ανακοινώσεις σχετικά με την επισήμανση του Covid-19 ως ενδημικό δεν θα συζητηθούν μέχρι την Παρασκευή, 8 Ιουλίου, όπως φαίνεται σε ΑΥΤΟ το άρθρο. Δεν είναι σαφές εάν υπάρχει αποσύνδεση μεταξύ των οργανισμών ή εάν ενδέχεται να γίνουν αλλαγές. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την CCSA σχετικά με την επισήμανση του Covid-19 ως ενδημικού.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.