Το Koh Phangan ανακηρύχθηκε ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για μια «Εργασία» σύμφωνα με έναν εξέχοντα ιστότοπο

Koh Phangan, Surat Thani -

  Το Koh Phangan στο Surat Thani, στη νότια Ταϊλάνδη, έχει ονομαστεί ως ο νούμερο ένα προορισμός στον κόσμο για το λεγόμενο «Workation», σύμφωνα με μεγάλη ιστοσελίδα.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Thanakorn Wangboonchana είπε στα συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης: «Ο πρωθυπουργός Prayut Chan-o-cha είναι ικανοποιημένος που το Koh Phangan έφτασε στον νούμερο ένα καλύτερο προορισμό στον κόσμο για μια «Εργασία». Η κατάταξη κανονίστηκε από την ιστοσελίδα του 'William Russell' η οποία είναι μια επιχείρηση που χειρίζεται ασφάλειες ζωής και προγράμματα υγείας».

«Η έρευνα από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο είπε ότι το Koh Phangan στο Surat Thani είναι ο καλύτερος προορισμός στον κόσμο για μια «Εργασία» που συνδυάζει εργασία και ταξίδι», πρόσθεσε ο κ. Thanakorn.

«Η έρευνα εξετάστηκε από τέσσερις παράγοντες που ήταν «μηνιαία έξοδα, ταχύτητα Διαδικτύου, ασφάλεια και απόλαυση. Το Koh Phangan έχει ένα περιβάλλον που είναι κατάλληλο για μακροχρόνιες διαμονές και έχει επίσης το παγκοσμίου φήμης Full Moon Party», εξήγησε ο κ. Thanakorn.

«Ο τουρισμός Andaman θα ωθηθεί επίσης στην κορυφή των «Παγκόσμιας Κλάσης Προορισμών Ευεξίας» για να τονώσει την οικονομία της χώρας μετά την κατάργηση του δελτίου Ταϊλάνδης μετά την 1η Ιουλίου», σημείωσε ο κ. Thanakorn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.