Χρόνια πολλά στη Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana από το TPN Media

Εθνική -

Σήμερα σηματοδοτεί τα 65α γενέθλια της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana, της μικρότερης κόρης των Μεγαλειοτήτων τους, Βασιλιά Bhumibol Adulyadej, Βασιλιά Rama IX, και της Βασίλισσας Sirikit, της Βασίλισσας Μητέρας της Ταϊλάνδης.

Η Βασιλική Υψηλότης της Πριγκίπισσας γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1957 στο Amporn Sathan Throne Hall του Dusit Palace. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Kasetsart με Bachelor of Science στη Χημεία.

Καθώς έλαβε Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Τοξικολογία) στην Ιαπωνία και Μεταδιδακτορικό στη Γερμανία, έχει αναγνωριστεί σε εθνικό επίπεδο ως επιστήμονας και καλοπροαίρετη ιδρύτρια του «Chulabhorn Foundation» που στοχεύει στην εφαρμογή της επιστήμης και της τεχνολογίας για τη βελτίωση της ζωής των Ταϊλανδών Ανθρωποι.

Η Pattaya News/TPN News εύχεται στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα χρόνια πολλά!

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/