Το Πουκέτ παρέχει εμβόλια κατά της λύσσας και στείρωση για γάτες και σκύλους

Πουκέτ -

Το Τμήμα Ζωντανών Αποθεμάτων του Πουκέτ έχει παράσχει εμβόλια λύσσας για γάτες και σκύλους για να βοηθήσει στη φροντίδα του πληθυσμού των ζώων στο νησί.

Η εκστρατεία αντιλυσσικού εμβολίου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (1 Ιουλίουst) στο Δημόσιο Πάρκο Kathu και ηγήθηκε ο επικεφαλής του Τμήματος Ζωντανών Μετοχών του Phuket, κ. Taywin Sawangsin.

Ο κ. Taywin είπε στο Phuket Express, «Η εκστρατεία στοχεύει στον έλεγχο του αριθμού των κατοικίδιων και των αδέσποτων γατών και σκύλων στην περιοχή καθώς και στην πρόληψη του ιού της λύσσας σε επικίνδυνες περιοχές».

«Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και οι κάτοικοι θα πρέπει να έχουν γνώση σχετικά με τον ιό της λύσσας και τους σχετικούς νόμους για τα κατοικίδια. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τα κατοικίδια ζώα μας στις κοινότητές μας, ώστε να μην αυξηθεί ο αριθμός των αδέσποτων γατών και σκύλων». πρόσθεσε ο Taywin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.