Διεθνείς τουρίστες, με επικεφαλής Ινδούς, συνεχίζουν να εισρέουν στο Πουκέτ μετά το τέλος της κάρτας της Ταϊλάνδης, λένε αξιωματούχοι του αεροδρομίου

Πουκέτ -

Περίπου 7,000 τουρίστες έφτασαν και αναχώρησαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ κάθε μέρα τον περασμένο μήνα, αλλά περισσότεροι διεθνείς τουρίστες αναμένεται να έρθουν στο Πουκέτ μετά την ακύρωση του μη δημοφιλούς προγράμματος κάρτας Ταϊλάνδης, λέει κορυφαίος αξιωματούχος του αεροδρομίου του Πουκέτ.

Πρώτον, το άρθρο αναφοράς μας:

Έχει περάσει πολύς καιρός, πάρα πολύς καιρός σύμφωνα με πολλούς από τους αναγνώστες μας εδώ στα μέσα ενημέρωσης TPN, αλλά από σήμερα, 2022η Ιουλίου XNUMX, το Thailand Pass έχει πλέον φύγει και δεν απαιτείται πλέον η είσοδος στην Ταϊλάνδη.

Τώρα, μια ενημέρωση:

Ο Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ κ. Monchai Tanod είπε στο Phuket Express, «Τον περασμένο μήνα περίπου 7,000 διεθνείς τουρίστες έφτασαν και αναχωρούσαν στο αεροδρόμιο την ημέρα. Έχουμε δει περίπου μια αύξηση δέκα τοις εκατό στους διεθνείς τουρίστες μετά τη λήξη του προγράμματος Thailand Pass από την 1η Ιουλίου».

«Περισσότεροι Ινδοί τουρίστες έρχονται στο Πουκέτ που είναι η κύρια και μεγαλύτερη αγορά μας πρόσφατα. Οι Ινδοί ήταν ιδιαίτερα ευεργετικοί για τον κλάδο των ξενοδοχείων και των τουριστικών αξιοθέατων, συμπεριλαμβανομένων των ξεναγήσεων. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι η Κίνα θα ανοίξει σύντομα τη χώρα της, φέρνοντας πολλούς Κινέζους τουρίστες που μας λείπουν στο νησί. Πριν από τον Covid-19, οι Κινέζοι τουρίστες ήταν η μεγαλύτερη ομάδα επισκεπτών». πρόσθεσε ο Monchai.

Το πρόγραμμα κάρτας Ταϊλάνδης που απαιτούσε προεγγραφή ήταν ιδιαίτερα εμπόδιο για τους βραχυπρόθεσμους τουρίστες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από την Ινδία, οι οποίοι συχνά έρχονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και για μία έως τρεις ημέρες, κατέληξε ο Monchai.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.