7.2 εκατομμύρια ξένοι τουρίστες, με επικεφαλής την Ινδία, αναμένεται να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη μέχρι το τέλος του έτους μετά την ακύρωση του «Thailand Pass», εκτιμά το Ερευνητικό Κέντρο Kasikorn

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Manager Online

Εθνική -

Το Ερευνητικό Κέντρο Kasikorn εκτιμά ότι ο αριθμός των ξένων τουριστών που θα ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη καθ' όλη τη διάρκεια του έτους 2022 θα έφτανε τα 7.2 εκατομμύρια άτομα αφού η Ταϊλάνδη απέσυρε την εγγραφή «Thailand Pass» την 1η Ιουλίου.

Σύμφωνα με το ερευνητικό κέντρο, οι τουρίστες από χώρες της Ανατολικής Ασίας θα είναι η πλειοψηφία στην τουριστική αγορά της Ταϊλάνδης για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους. Μέχρι το τέλος του 2022, οι τουρίστες από την Ινδία αναμένεται να είναι νούμερο ένα στην τουριστική αγορά της Ταϊλάνδης.

Όσον αφορά τους Ευρωπαίους τουρίστες, η συνεχιζόμενη κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που δεν έχει ακόμη επιλυθεί με την εξεύρεση αμοιβαίας λύσης θα είχε ως αποτέλεσμα την ανάκαμψη της αγοράς από Ρώσους και Ανατολικοευρωπαίους τουρίστες κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου έτους, δήλωσε το Κέντρο. Διαφορετικά, η κατάσταση θα συνεχίσει να επηρεάζει τον τουρισμό.

Ωστόσο, το Ερευνητικό Κέντρο Kasikorn τόνισε ότι οι περιβαλλοντικοί παράγοντες του τουρισμού στην Ταϊλάνδη είναι αμφίβολοι. Οι τουριστικοί φορείς πρέπει επίσης να σχεδιάσουν νέες επιχειρηματικές στρατηγικές για να καλύψουν νέες απαιτήσεις ξένων τουριστών μετά την περίοδο μετά την Covid-19, όπως η διαχείριση τουριστικών πακέτων για μακροχρόνια διαμονή για να προσελκύσουν Ευρωπαίους τουρίστες με υψηλή αγοραστική δύναμη.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.