ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το CCTV δείχνει έναν Αυστραλό άνδρα που έπεσε κατά λάθος από το ξενοδοχείο στην Πατόνγκ ενώ ισορροπούσε στο κιγκλίδωμα της ταράτσας

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Πλάνα CCTV σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ έδειξαν ξεκάθαρα έναν 19χρονο Αυστραλό που περπατούσε γύρω από μια πισίνα σε έναν τοίχο και στη συνέχεια ένα κιγκλίδωμα έπεσε κατά λάθος, λένε αξιωματικοί επιβολής του νόμου που γνωρίζουν την έρευνα. Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στον Τύπο ότι δεν έγινε κανένα κακό παιχνίδι, ενώ οι συγγενείς του θύματος πιστεύουν επίσης ότι ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας 19χρονος Αυστραλός έπεσε μέχρι θανάτου από ένα ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, προσγειώθηκε στην ταράτσα ενός σπιτιού ενός ντόπιου κατοίκου την Τετάρτη (29 Ιουνίουth).

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην ταράτσα του έκτου ορόφου στο ξενοδοχείο Patong δείχνει τον άνδρα, που τώρα αναγνωρίζεται δημόσια ως ο 19χρονος Joshua James Connell, περπατούσε σε έναν υπερυψωμένο τοίχο πάνω από την πισίνα γύρω στις 5:45 μ.μ. Έμοιαζε να ασκεί ένα είδος παρκούρ, σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ, και πήδηξε σε ένα μικρότερο λευκό μεταλλικό κιγκλίδωμα από τον υπερυψωμένο τοίχο πάνω από την πισίνα πριν χάσει την ισορροπία του και πέσει κάτω. Ο κύριος Κόνελ, που φορούσε μόνο σορτς κολύμβησης και ήταν ξυπόλητος, είχε προσπαθήσει να αποκαταστήσει την ισορροπία του, τρανταζόμενος σαν σχοινοβάτης για περίπου δεκαπέντε δευτερόλεπτα, αλλά έπεσε τραγικά έξι ορόφους παρακάτω.

Το CCTV έχει κοινοποιηθεί ευρέως σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, σύμφωνα με τη συντακτική μας πολιτική, τα μέσα TPN δεν θα κοινοποιούν το υλικό από σεβασμό στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος.

Ο κ. Connell προσγειώθηκε στην οροφή ενός κοντινού καφέ που ανήκει στον Ning Tanyaporn, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί η ηλικία του. Ο κ. Tanyaporn δήλωσε στον Τύπο ότι αρχικά νόμιζε ότι είχε γίνει τροχαίο ατύχημα ή έκρηξη στην κουζίνα του καφέ του.

Σύμφωνα με την Tanyaporn, ο κ. Connell επέζησε από την αρχική πτώση, αλλά ήταν αναίσθητος. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο από άτομα που βρίσκονταν κοντά στο καφέ, αλλά ο κ. Connell πέθανε τραγικά λίγη ώρα αργότερα.

Ο Αντισυνταγματάρχης της αστυνομίας Kokiat Boonplod της Αστυνομίας του Πουκέτ είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης ότι δεν έγινε κανένα κακό παιχνίδι και ότι ο κ. Connell ήταν μόνος στην πισίνα του τελευταίου ορόφου όταν έπεσε. Εν τω μεταξύ, οι συγγενείς του κ. Connell δεν έχουν ερωτήσεις για τον θάνατό του καθώς συμφωνούν ξεκάθαρα από το CCTV ότι ήταν ατύχημα. Οι συγγενείς του φέρεται να είπαν επίσης ότι στον κ. Connell του άρεσε συχνά να ισορροπεί σε κάγκελα και ύψη και είχε πάθος για αυτή τη δραστηριότητα.

Το TPN media εκφράζει τα συλλυπητήριά του στους φίλους και την οικογένεια του Τζόσουα Τζέιμς Κόνελ, ο οποίος βρισκόταν σε διακοπές στο Πουκέτ όταν έπεσε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αφιερώματα στον άνδρα πληθαίνουν στη γενέτειρά του, την Καμπέρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.