Τουρίστες που ενδιαφέρονται για το «Arts on Kata Beach», μια πρώτη εκδήλωση για το Πουκέτ

Πουκέτ -

Οι τουρίστες φέρονται να ενδιαφέρονται για την εκδήλωση «Arts on Kata Beach» που είναι το πρώτο φεστιβάλ τεχνών στην παραλία στο Πουκέτ.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην παραλία Kata χθες (29 Ιουνίουth). Ο κ. Songwut 'O' Sangfai είπε στο Phuket Express, «Σχεδιάζω σε παραλίες για περίπου τρία χρόνια, ξεκινώντας όταν οι παραλίες ήταν ως επί το πλείστον άδειες λόγω της πανδημίας Covid19 και της έλλειψης τουριστών, καθώς και κάτι για να περάσει η ώρα. Τα σχέδιά μου είναι συνήθως σε μεγάλες, κενές περιοχές στις παραλίες. Είναι πιο δύσκολο από το να ζωγραφίζεις σε μια μικρή περιοχή.»

«Συνήθως ζωγραφίζω σε παραλίες στο Phang Nga. Τα περισσότερα από τα σχέδιά μου είναι γεωμετρικά, κινητικά και ένα μείγμα ταϊλανδέζικου στυλ. Δεν υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που ζωγραφίζουν σε παραλίες όπως αυτή στην Ταϊλάνδη. Νομίζω ότι αυτό είναι διαφορετικό». δήλωσε ο κ. Ο.

«Για το Πουκέτ, επέλεξα την παραλία Κάτα καθώς έχει μήκος περίπου τρία χιλιόμετρα. Οι τέχνες στην παραλία είναι πολύ όμορφες. Ταυτόχρονα δεν καταστρέφουμε την παραλία. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι θαλασσοπόροι ενδιαφέρθηκαν χθες για τις τέχνες μου. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος υποστήριξης του τουρισμού για ανθρώπους που αγαπούν τις τέχνες και τις παραλίες».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.