19χρονος Αυστραλός πέφτει νεκρός από ξενοδοχείο στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας 19χρονος Αυστραλός έπεσε μέχρι θανάτου από ξενοδοχείο στην Πατόνγκ, προσγειώθηκε στην ταράτσα ενός σπιτιού ενός ντόπιου κατοίκου χθες (29 Ιουνίουth).

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 5:55 μ.μ. σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Ratcha Uthit 200 Years Road στην Πατόνγκ.

Αστυνομία και σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το εξαώροφο ξενοδοχείο με μια πισίνα στην ταράτσα. Το πτώμα ενός 19χρονου Αυστραλού βρέθηκε στην ταράτσα ενός τοπικού σπιτιού δίπλα στο ξενοδοχείο. (Το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας.) Το σώμα του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Patong για εξέταση, ωστόσο, αρχικά δεν υπήρχε κανένα σημάδι αγώνα ή σωματικού τραυματισμού πριν από την πτώση, σύμφωνα με την αστυνομία της Patong.

Η αστυνομία της Patong αναφέρει ότι ο Αυστραλός έκανε check in στο ξενοδοχείο στις 28 Ιουνίουth με άλλους δύο φίλους. Το CCTV στην ταράτσα του ξενοδοχείου δείχνει ότι ο άνδρας περπατούσε σε έναν υπερυψωμένο τοίχο πάνω από την πισίνα με θέα στο δρόμο και ισορροπώντας. Στη συνέχεια φάνηκε να πηδά σε μια μεταλλική ράγα για να συνεχίσει να ισορροπεί αλλά έχασε την ισορροπία του και έπεσε. Άγνωστο γιατί έκανε αυτή την επικίνδυνη πράξη.

Ωστόσο, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να βρει τα ακριβή αίτια του θανάτου και να διαπιστωθεί εάν η πτώση ήταν τυχαία ή όχι.

Το όνομα του ξενοδοχείου αποκαλύφθηκε εν αναμονή της πλήρους έρευνας από την αστυνομία της Patong.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.