Έξι καταζητούμενοι συνελήφθησαν στο Πουκέτ για φερόμενο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για συμπαίκτες τους

Wichit, Πουκέτ –

  Έξι καταζητούμενοι συνελήφθησαν στο Πουκέτ για φερόμενο άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών για διαδικτυακούς απατεώνες και συνεργάτες.

Η αστυνομία του Wichit αναφέρει ότι έχει συλλάβει έξι καταζητούμενους υπόπτους την περασμένη εβδομάδα. Έδωσαν σύντομες ενημερώσεις παρακάτω, αλλά όχι πλήρη ονόματα και ηλικίες.

  1. Ο κ. Praithong συνελήφθη στο Angthong της Κεντρικής Ταϊλάνδης.
  2. Ο κ. Nattachai συνελήφθη στο Angthong.
  3. Ο κ. Jirapat συνελήφθη στο Angthong.
  4. Η κα Petcharat συνελήφθη στο Borwin του Chonburi.
  5. Η κα Πατχαρίδα και ο κ. Chatchaphon συνελήφθησαν στο Wichit του Πουκέτ.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για απάτη και αδικήματα σύμφωνα με το Computer Crime Act.

Το Phuket Express σημειώνει, ωστόσο, ότι η αστυνομία του Wichit δεν έδωσε πλήρεις λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη απάτη και απάτες, επικαλούμενη μια συνεχιζόμενη έρευνα, και ανέφερε μόνο ότι οι έξι ύποπτοι ήταν μέρος ενός οργανωμένου «κυκλώματος» ατόμων που εξαπάτησαν άλλους στο διαδίκτυο με έδρα το Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.