Περισσότεροι από 1.7 εκατομμύρια Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες επισκέφτηκαν το Πουκέτ τους τελευταίους πέντε μήνες, αναφέρει η τουριστική αρχή

Πουκέτ -

Περισσότεροι από 1.7 εκατομμύρια Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες έχουν επισκεφθεί το Πουκέτ, το οποίο έχει δημιουργήσει εκατομμύρια μπατ τους τελευταίους πέντε μήνες.

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τουρισμού της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ κα Nathasiri Ronnasiri είπε στο Phuket Express, «Από την 1η Ιανουαρίουst έως Μάιο 31st φέτος, υπάρχουν συνολικά 1,733,119 Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες που επισκέφτηκαν το Πουκέτ».

«Από αυτόν τον αριθμό τουριστών δημιούργησε ένα σημαντικό ποσό μπατ για το νησί και ενίσχυσε την οικονομία συνολικά του Πουκέτ». δήλωσε ο Ναθασίρι.

«Ωστόσο, το μέσο ποσοστό πληρότητας των check-in στο ξενοδοχείο είναι μόνο στο 28.27 τοις εκατό, το οποίο εξακολουθεί να μην είναι υψηλό. Θα χρειαστεί χρόνος για να ανακάμψει συνολικά ο τουρισμός». Ο Ναθασίρι προειδοποίησε.

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή οι Ινδοί τουρίστες είναι η μεγαλύτερη ομάδα ξένων τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα και το Πουκέτ. Λόγω περιφερειακών ζητημάτων στη Ρωσία και την Κίνα, ο τουρισμός από αυτές τις χώρες παραμένει περιορισμένος. Πριν από την πανδημία του Covid-19 και οι δύο χώρες αντιπροσώπευαν σημαντικό αριθμό επισκεπτών στην Ταϊλάνδη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.