Ο κορυφαίος γιατρός του Πουκέτ συμβουλεύει το κοινό να εξακολουθεί να φορά μάσκες προσώπου, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, παρά την εντολή αφαίρεσης της μάσκας

Πουκέτ -

Ένας κορυφαίος γιατρός στο Πουκέτ συμβουλεύει το κοινό να εξακολουθεί να φοράει μάσκες προσώπου σε περιοχές με πολύ κόσμο και σε εσωτερικούς χώρους, παρά το γεγονός ότι η εντολή μάσκας έχει καταργηθεί σε εθνικό επίπεδο στην Ταϊλάνδη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew κυκλοφόρησε νέα παραγγελία στις 25 Ιουνίουth για την κατάργηση της εντολής της μάσκας, μετά από εθνική εντολή που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ, 23 Ιουνίου, εδώ.

Ο διευθυντής του Νοσοκομείου Vachira Phuket, γιατρός Weerasak Lorthongkam είπε στο Phuket Express, «Αν και η μάσκα που είχε επιβληθεί έχει αφαιρεθεί, ο Covid-19 εξακολουθεί να υπάρχει και η πανδημία δεν έχει τελειώσει, παρά τα περισσότερα κρούσματα ήπιας μορφής. Επομένως, η χρήση μάσκας προσώπου εξακολουθεί να είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ» για να αποτρέψουμε τους εαυτούς μας από το να κολλήσουμε Covid-19 και για να προστατεύσουμε όσους στην κοινότητά μας μπορεί να είναι ευάλωτοι ή σε κίνδυνο».

«Σε επικίνδυνες περιοχές όπως σε πολυσύχναστα δημόσια πάρκα, νοσοκομεία, αίθουσες συνεδριάσεων, μέρη με πολύ κόσμο ή σε εσωτερικούς χώρους με λιγότερη ροή αέρα, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να φοράτε μάσκες προσώπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικό, αλλά οι γιατροί συμβουλεύουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να φορούν μάσκες σε αυτές τις περιοχές». Ο Weerasak συνέχισε.

«Για ασθενείς με Covid-19 ή άτομα υψηλού κινδύνου, είναι «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ» να φορούν μάσκες όταν μένουν με άλλα άτομα. πρόσθεσε ο Weerasak.

«Οι χώροι ψυχαγωγίας εξακολουθούν να χρειάζονται προφυλάξεις για τον Covid-19 καθώς μερικοί άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον Covid-19. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα όπως πριν, αλλά τώρα πρέπει να πάμε σιγά-σιγά βήμα-βήμα». κατέληξε ο Weerasak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.