Ο κορυφαίος γιατρός του Πουκέτ συμβουλεύει το κοινό να εξακολουθεί να φορά μάσκες προσώπου, ειδικά σε εσωτερικούς χώρους, παρά την εντολή αφαίρεσης της μάσκας

Πουκέτ -

Ένας κορυφαίος γιατρός στο Πουκέτ συμβουλεύει το κοινό να εξακολουθεί να φορά μάσκες προσώπου σε περιοχές με πολύ κόσμο και σε εσωτερικούς χώρους, παρά την κατάργηση της εντολής μάσκας σε εθνικό επίπεδο στην Ταϊλάνδη.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew κυκλοφόρησε μια νέα παραγγελία στις 25 Ιουνίουth για την κατάργηση της εντολής της μάσκας, μετά από εθνική εντολή που κυκλοφόρησε αργά χθες το βράδυ, 23 Ιουνίου, εδώ.

Ο διευθυντής του Νοσοκομείου Vachira Phuket, γιατρός Weerasak Lorthongkam, δήλωσε στο Phuket Express, «Αν και η μάσκα που είχε επιβληθεί έχει αφαιρεθεί, ο Covid-19 εξακολουθεί να υπάρχει και η πανδημία δεν έχει τελειώσει, παρόλο που τα περισσότερα κρούσματα είναι ήπια. Επομένως, η χρήση μάσκας προσώπου εξακολουθεί να είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ» για να αποτρέψουμε τους εαυτούς μας από το να κολλήσουμε Covid-19 και για να προστατεύσουμε όσους στην κοινότητά μας μπορεί να είναι ευάλωτοι ή σε κίνδυνο».

«Σε επικίνδυνες περιοχές όπως σε πολυσύχναστα δημόσια πάρκα, νοσοκομεία, αίθουσες συσκέψεων, μέρη με πολύ κόσμο ή σε εσωτερικούς χώρους με λιγότερη ροή αέρα, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να φοράτε μάσκες προσώπου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωτικό, αλλά οι γιατροί συμβουλεύουν τους ανθρώπους να συνεχίσουν να φορούν μάσκες σε αυτές τις περιοχές». Ο Weerasak συνέχισε.

«Για ασθενείς με Covid-19 ή άτομα υψηλού κινδύνου, είναι «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ» να φορούν μάσκες όταν μένουν με άλλα άτομα. πρόσθεσε ο Weerasak.

«Οι χώροι διασκέδασης εξακολουθούν να χρειάζονται προφυλάξεις για τον Covid-19 καθώς ορισμένοι άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον Covid-19. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα όπως πριν, αλλά τώρα πρέπει να πάμε σιγά-σιγά βήμα-βήμα». κατέληξε ο Weerasak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.