Ο κυβερνήτης του Πουκέτ ζητά από το κοινό να είναι καλός οικοδεσπότης ως υποψήφιος για την Expo 2028

Πουκέτ -

  Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ ζήτησε από τους ανθρώπους στο Πουκέτ να είναι καλός οικοδεσπότης, καθώς το Πουκέτ θεωρείται υποψήφιο για την Expo 2028.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι, στη Γαλλία, πρόκειται να προτείνει ιδέες για το Πουκέτ ως υποψήφιο να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew είπε στον Τύπο χθες (27 Ιουνίουth), «Η παρουσίαση στο Παρίσι αυτόν τον μήνα για να θεωρηθεί ως υποψήφιος για την έκθεση πήγε καλά. Τον επόμενο μήνα η επιτροπή BIE (Bureau of International Des Expositions) θα έρθει στο Πουκέτ για να δει εάν το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την εκδήλωση. Οι άνθρωποι του Πουκέτ θα τους καλωσορίσουν και θα πρέπει να είναι καλός οικοδεσπότης του BIE που θα περιοδεύσει σε όλο το νησί.

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε την Expo 2028. Ωστόσο, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το ποια χώρα θα είναι η διοργανώτρια χώρα θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους 2023». Ο Κυβερνήτης Narong κατέληξε.

Για περισσότερα σχετικά με το BIE και το τι είναι στην πραγματικότητα η Expo, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.