Οι περισσότεροι Ταϊλανδοί εξακολουθούν να φορούν μάσκες προσώπου στην Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street ακόμα και μετά την κατάργηση της εντολής

Πουκέτ -

  Οι περισσότεροι Ταϊλανδοί εξακολουθούν να φορούν μάσκες προσώπου στην Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street μετά την κατάργηση της εντολής της μάσκας την περασμένη εβδομάδα δημόσια στην Ταϊλάνδη. Η πλειονότητα των αλλοδαπών, ωστόσο, εθεάθη χωρίς μάσκες.

Η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street, γνωστή και ως «Laad Yai» βρίσκεται στην παλιά πόλη του Πουκέτ. Πολλοί Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες που έρχονται στο Πουκέτ επισκέπτονται τον πεζόδρομο.

Κυριακή (26 Ιουνίουth) ήταν η πρώτη εβδομάδα της αγοράς μετά την κατάργηση της εντολής μάσκας σε εθνικό επίπεδο.

Το προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με την αλλαγή εντολής μάσκας:

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew εξέδωσε νέα παραγγελία σήμερα (25 Ιουνίουth) για την κατάργηση της εντολής της μάσκας, μετά από εθνική διαταγή που δόθηκε αργά χθες το βράδυ, 23 Ιουνίου, εδώ.

Ωστόσο, οι περισσότεροι Ταϊλανδοί εξακολουθούν να φορούν μάσκες προσώπου στην αγορά και μάλιστα γενικά στο Πουκέτ με βάση τις παρατηρήσεις του The Phuket Express. Πολλοί αλλοδαποί, ωστόσο, ασπάστηκαν την κατάργηση της εντολής και έχουν εμφανιστεί χωρίς μάσκες, κάτι που είναι επιλογή τους τώρα, καθώς η χρήση μάσκας είναι εθελοντική. Ωστόσο, οι μεμονωμένες επιχειρήσεις και οι οργανισμοί μπορούν να απαιτήσουν οι ίδιοι μια εντολή μάσκας, εάν το επιλέξουν.

Η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street, γνωστή και ως «Laad Yai», έχει δημιουργήσει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια μπατ την εβδομάδα σύμφωνα με τους διοργανωτές.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.