Ομάδα δελφινιών εντοπίστηκε στα ανοιχτά του Chalong, Phuket – VIDEO

Πουκέτ -

  Μια ομάδα δελφινιών εντοπίστηκε ανοιχτά του Chalong στην περιοχή Mueang Phuket το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Περίπου πέντε δελφίνια εντοπίστηκαν από τουρίστες σε ένα τουριστικό σκάφος ενώ ταξίδευαν από την προβλήτα Chalong νότια του Πουκέτ προς το νησί Maithon και το νησί των Κοραλλιών. Η ομάδα των δελφινιών βρέθηκε κοντά στο νησί Maithon στα ανοικτά της υποπεριοχής Wichit. Τα δελφίνια έπαιζαν μπροστά και γύρω από τη βάρκα.

Ο κ. Nikorn Prapayosapat, ο πράκτορας του τουριστικού σκάφους, είπε στο Phuket Express, «Οι τουρίστες στο σκάφος ήταν πολύ τυχεροί που τα δελφίνια εμφανίστηκαν πολύ κοντά στο σκάφος. Έχουν περάσει δύο μήνες από την τελευταία φορά που είδαν δελφίνια σε αυτήν την περιοχή.»

«Το νησί Maithon ήταν γνωστό ως «Νησί των Δελφινιών», καθώς τα δελφίνια βλέπονταν συνήθως Μετά την ανακούφιση του Covid-19, εμφανίζονται περισσότερα δελφίνια. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι το περιβάλλον έχει αποκατασταθεί μετά από πολύ καιρό χωρίς τουρίστες και τουριστικά σκάφη». εξήγησε ο Nikorn.

Απολαύστε ένα βίντεο με τα δελφίνια παρακάτω!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.