Μια ματιά στο Phuket Surf X Beat Series 2022 στο Patong για τον μήνα Pride – PHOTO TOUR

Πατόνγκ, Πουκέτ –

  Το Phuket Surf X Beat Series 2022 πραγματοποιήθηκε στην Πατόνγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του Μήνα Υπερηφάνειας.

Η εκδήλωση άνοιξε επίσημα στο Rainbow Road στην Patong από τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ Anuparp Yodkwan, τον Δήμαρχο Patong κ. Chalermsak Maneesri και τη Διευθύντρια Τουρισμού και Αθλητισμού του Πουκέτ κα Ratchadaphon O-in. Πολλοί Surf Skaters, LGBTQIA, Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες συμμετείχαν στην εκδήλωση το Σάββατο (25 Ιουνίουth).

Ο αντικυβερνήτης Anuparp είπε στο Phuket Express, «Η εκδήλωση είχε στόχο να τονώσει τον τουρισμό με την τρέχουσα τάση των αθλημάτων, ένα από αυτά είναι το «Surf Skating» που είναι πλέον πολύ δημοφιλές. Πολλοί άνθρωποι από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες απολαμβάνουν αυτό το άθλημα».

Άλλες δραστηριότητες στην εκδήλωση ήταν σόου από το «Idol Farm Skaters» των αθλητών της Ταϊλάνδης Warun Deesombat, χορός B-Boy, Cabaret και διαγωνισμοί Surf Skate καθώς και συναυλίες από τους Lazy Loxy και Sam Black.

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.