Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης αισθάνεται ικανοποιημένος, γνωρίζοντας ότι οι περισσότεροι Ταϊλανδοί εξακολουθούν να θέλουν οικειοθελώς να φορούν μάσκες, λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Εθνική -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha ένιωσε πολύ ικανοποιημένος που έμαθε ότι η πλειονότητα των πολιτών της Ταϊλάνδης εξακολουθούν να θέλουν οικειοθελώς να φορούν μάσκα προσώπου, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Thanakorn Wangboonkongchana, ο Πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha συμπλήρωσε τους περισσότερους Ταϊλανδούς πολίτες επειδή κράτησαν τις μάσκες προσώπου τους παρά την επίσημη άρση της εντολής της μάσκας σε εξωτερικούς/υπαίθριους χώρους την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022.

Ο Thanakorn δήλωσε ότι η κυβέρνηση εφαρμόζει το νέο μέτρο «Παγκόσμιας Πρόληψης» προς το παρόν για να διατηρήσει τον Covid-19 υπό έλεγχο καθώς και για να μετριάσει την οικονομία.

Όσον αφορά την κατάσταση του Covid-19 σήμερα, 25 Ιουνίου 2022, υπάρχουν 2,236 νέα κρούσματα (2,235 εγχώρια και 1 διεθνής) ενώ 22,786 ασθενείς Covid-19 εξακολουθούν να παραμένουν στο νοσοκομείο.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.