Πυρκαγιά σε ηλεκτρικό καλώδιο στην Πατόνγκ συναγερμό των κατοίκων

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Ηλεκτρικά καλώδια έπιασαν φωτιά στην Πατόνγκ χθες (24 Ιουνίουth) και ανησύχησαν τους κατοίκους της περιοχής.

Οι πυροσβέστες από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του δήμου Patong ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στην οδό Pisit Koranee στις 6:15 μ.μ. κοντά στον καταρράκτη Wang Keeon.

Στο σημείο έφτασαν με πυροσβεστικό όχημα και διαπίστωσαν ότι η φωτιά ήταν ήδη φλεγόμενη. Χρειάστηκαν περίπου 5 λεπτά για την κατάσβεση και τον έλεγχο της φωτιάς. Τα ηλεκτρικά καλώδια υπέστησαν ζημιές, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.