Ο οδηγός επιζεί αφού η μοτοσικλέτα του πιάνει φωτιά ενώ οδηγούσε στον λόφο Patong

Πατόνγκ –

Ένας οδηγός επέζησε αφού η μηχανή του έπιασε φωτιά ενώ οδηγούσε στον λόφο Patong.

Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για το περιστατικό χθες το βράδυ (24 Ιουνίουth) κοντά στον ναό Suwan Khiri Wong στην οδό Phra Baramee στην Πατόνγκ.

Αστυνομία και πυροσβέστες του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του δήμου Πατόνγκ με πυροσβεστικό όχημα έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι η μοτοσικλέτα είχε πάρει φωτιά. Χρειάστηκαν περίπου 5 λεπτά για την κατάσβεση και τον έλεγχο της φωτιάς. Το μηχανάκι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο οδηγός, ο κ. Niphon Mengeaid, 54, πωλητής τροφίμων στην Πατόνγκ που δεν τραυματίστηκε, είπε στο Phuket Express: «Κατέβαινα στον λόφο Patong όταν άλλοι οδηγοί μοτοσικλετών πίσω μου φώναξαν ότι η μηχανή μου πήρε φωτιά από πίσω. Σταμάτησα τη μηχανή και πήδηξα μακριά από τις φλόγες προτού οι ντόπιοι καλέσουν την πυροσβεστική. ”

Σε αυτό το στάδιο, πιστεύεται ότι η μοτοσικλέτα πήρε φωτιά από μια μπαταρία που μόλις φορτίστηκε πλήρως, τοποθετήθηκε κάτω από το κάθισμα του μοτοσικλέτας. Το κόστος των ζημιών υπολογίζεται σε περίπου 30,000 μπατ.

Εν τω μεταξύ, ηλεκτρικά καλώδια έπιασαν φωτιά στην Πατόνγκ χθες (24 Ιουνίουth) και ανησύχησαν τους κατοίκους της περιοχής.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.