Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ εκδίδει νέες παραγγελίες, αποσύρει επίσημα την εντολή μάσκας

Πουκέτ -

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew εξέδωσε νέα παραγγελία σήμερα (25 Ιουνίουth) για την κατάργηση της εντολής της μάσκας, μετά από εθνική διαταγή που δόθηκε αργά χθες το βράδυ, 23 Ιουνίου, εδώ.

Η εντολή σχετικά με την εντολή της μάσκας αναφέρει: Η μάσκα ή η υφασμάτινη μάσκα είναι μια εθελοντική πρακτική. Ωστόσο, το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας συνιστά τη χρήση μάσκας για την πρόληψη άλλων αναπνευστικών ασθενειών συμπεριλαμβανομένου του Covid-19, ειδικά σε χώρους με πολύ κόσμο και σε εσωτερικούς χώρους. Για ασθενείς με Covid-19 ή άτομα υψηλού κινδύνου, είναι «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ» να φορούν μάσκες όταν μένουν με άλλα άτομα.

Άλλοι κανόνες της σειράς είναι:

  1. Εστιατόρια που περιλαμβάνουν καφετέριες, street food, ξενοδοχεία ή άλλες επιχειρήσεις μπορούν να σερβίρουν αλκοόλ αλλά με μετρήσεις υγιεινής.

2. Οι χώροι διασκέδασης μπορούν να ανοίξουν σύμφωνα με κανόνες και μετρήσεις. Αυτό «φαίνεται» να σημαίνει ότι μπορούν πλέον να επαναφερθούν σε «κανονικές» ώρες, ανάλογα με τους τοπικούς και περιφερειακούς κανόνες, την κατάσταση της ζώνης ψυχαγωγίας κ.λπ.

Η παραγγελία ισχύει άμεσα μέχρι νεωτέρας. Η παραγγελία στα Ταϊλανδικά είναι παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.