Ο ύποπτος έκοψε λάστιχα άλλου οχήματος που στάθμευε πολύ κοντά του στην Πατόνγκ, παίρνει πρόστιμο χιλίων μπατ

Πατόνγκ –

Χίλια μπατ επιβλήθηκε πρόστιμο σε υπεύθυνα μέρη μετά από μια σύγκρουση για τη στάθμευση στην Πατόνγκ αυτή την εβδομάδα.

Η αστυνομία της Πατόνγκ ανέφερε στις 21 Ιουνίουst ότι ένα θύμα υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία αφού στάθμευσε ένα αυτοκίνητο μπροστά σε ένα εστιατόριο στην Πατόνγκ πριν πάει μέσα για δείπνο. Αφού τελείωσαν το δείπνο και βγήκαν έξω, το θύμα διαπίστωσε ότι τα λάστιχα του αυτοκινήτου του ήταν κομμένα και πλακωμένα.

Η αστυνομία συνέχισε τις έρευνες και ταυτοποίησε τον κύριο ύποπτο. Ο ύποπτος παραδέχτηκε το έγκλημα επειδή ήταν απογοητευμένος που το θύμα πάρκαρε το αυτοκίνητό του πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του υπόπτου. Ο ύποπτος φοβήθηκε ότι το αυτοκίνητό τους μπορεί να γρατσουνιστεί και έχασε την ψυχραιμία του, κόβοντας τα λάστιχα του άλλου οχήματος.

Ωστόσο, το θύμα δεν θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον του υπόπτου. Ο ύποπτος συμφώνησε να πληρώσει για τις ζημιές των ελαστικών και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ για πρόκληση όχλησης. Και τα δύο μέρη έδωσαν τα χέρια μετά τη διαφωνία και άφησαν στην άκρη τις διαφορές τους.

Οι αρχές επιβολής του νόμου δεν δημοσίευσαν τα ονόματα των εμπλεκομένων.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.