Η Ταϊλάνδη καταργεί επίσημα την εντολή της μάσκας αργά το βράδυ της Royal Gazette

Ταϊλάνδη-

  Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης, σε αργά τη νύχτα διαταγή που κυκλοφόρησε γύρω στις 10:00 στις 23 Ιουνίου 2022, απέσυρε μια διχαστική εντολή μάσκας σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Η εντολή προηγουμένως απαιτούσε από κάποιον να φορά μάσκες σε όλους τους δημόσιους χώρους, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους ή μόνος του.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Δημοσίευση σήμερα
Η διατύπωση του νομικά δεσμευτικού διατάγματος της Βασιλικής Εφημερίδας έχει ως εξής, σε περίληψη και όχι λέξη προς λέξη μετάφραση: Το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας έχει προχωρήσει στη χρήση μάσκας ή υφασμάτινης μάσκας ως εθελοντική πρακτική. Συνιστάται, αλλά όχι υποχρεωτικό, να φοράτε ένα σε χώρους με συνωστισμό, σε μεγάλες ομάδες ανθρώπων και σε χώρους που δεν αερίζονται καλά. Άτομα υψηλού κινδύνου για Covid-19, όπως οι ηλικιωμένοι, με προϋπάρχουσες παθήσεις και κινδυνεύουν, θα πρέπει να φορούν σωστά μάσκα ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι «υποχρεωτικό». Η εντολή τίθεται σε ισχύ αμέσως και υπογράφεται από τον πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης Prayut Chan-O-Cha. Ωστόσο, το TPN media σημειώνει ότι οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και οι εκδηλώσεις έχουν τη δυνατότητα και το δικαίωμα να φορούν μάσκα στις εγκαταστάσεις και τους χώρους τους που απαιτείται. Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 
Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/