Δύο υπεύθυνοι χώρων διασκέδασης στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ συνελήφθησαν για φερόμενη παραβίαση των μέτρων Covid-19 μετά από καταγγελίες κατοίκων

Πουκέτ -

Δύο χειριστές χώρων διασκέδασης συνελήφθησαν επειδή φέρεται να παραβίασαν τις παραγγελίες του Πουκέτ και τις μετρήσεις του Covid-19 μετά από παράπονα ανώνυμων κατοίκων της περιοχής για δυνατό θόρυβο.

Μια ομάδα αξιωματούχων επιθεώρησε χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ χθες το βράδυ (22 Ιουνίου).

Αξιωματούχοι της πόλης του Πουκέτ ανέφεραν ότι συνέλαβαν τον κ. Σιτ, ο οποίος παρουσιάστηκε ως διευθυντής ενός ανώνυμου χώρου διασκέδασης στο Phoonpon, στην υποπεριφέρεια Talad Nuea. Κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τις παραγγελίες του Πουκέτ όσον αφορά το άνοιγμα κατά τη διάρκεια του νόμιμου χρόνου κλεισίματος, την παραβίαση των μετρήσεων του Covid-19 και φέρεται να παραβίασε τους καθορισμένους νόμους για τους χώρους διασκέδασης σχετικά με τη μη καταγραφή του βιογραφικού και των προσωπικών στοιχείων του προσωπικού πριν τον χρησιμοποιήσει.

Αξιωματούχοι σημείωσαν ότι ανώνυμοι κάτοικοι της περιοχής και ανήσυχοι πολίτες παραπονέθηκαν για δυνατό θόρυβο μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος, αυτή τη στιγμή τα μεσάνυχτα, αλλά αναμένεται να μεταφερθούν στις 2 τα ξημερώματα κάποια στιγμή τον Ιούλιο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν επίσης τον κ. Eak, 23 ετών, ο οποίος παρουσιάστηκε ως διευθυντής ενός ανώνυμου μπαρ στην πόλη του Πουκέτ. Κατηγορήθηκε ότι δεν ακολούθησε τις εντολές του Πουκέτ και τις μετρήσεις του Covid-19 που λειτουργούσαν χώρους ως κίνδυνος για τον Covid-19.

Και οι δύο οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.