Το σχολείο Ban Talad Nua στην πόλη του Πουκέτ διακόπτει ορισμένα μαθήματα στο χώρο του σχολείου λόγω αυξανόμενων κρουσμάτων Covid-19

Πουκέτ -

Ένα σχολείο στην πόλη του Πουκέτ διέκοψε ορισμένα επιτόπου μαθήματα καθώς βρέθηκαν περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19.

Το σχολείο Ban Talad Nua (Wankroo 2502) στην υποπεριφέρεια Talad Nua, στην περιοχή Mueang Phuket εξέδωσε ανακοίνωση μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα (23 Ιουνίουrd).

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19 είχε αυξηθεί. Συνολικά, 19 άτομα, συμπεριλαμβανομένων μαθητών, καθηγητών και άλλων υπαλλήλων έχουν μολυνθεί πρόσφατα.

Ορισμένες επιτόπιες τάξεις βρίσκονται πλέον σε προσωρινή παύση, οι οποίες είναι:

  1. Νηπιαγωγείο από 24 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 28th 2022.
  2. Pratom 1 έως Pratom 3 στις 24 Ιουνίουth 2022.
  3. Mattayom 2 και Mattayom 4 έως Mattayom 6 από τις 27 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 28th, 2022.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.