Το έργο της υπόγειας κατασκευής της πόλης του Πουκέτ θα ξεκινήσει με προϋπολογισμό 59 εκατομμυρίων μπατ

Πουκέτ -

Ένα μεγάλο υπόγειο έργο στην οδό Phuket θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με συνολικό αρχικό προϋπολογισμό 59 εκατομμύρια μπατ.

Ο δήμαρχος της πόλης του Πουκέτ κ. Saroj Angkanapilart είπε στο Phuket Express, «Το υπόγειο κατασκευαστικό έργο θα είναι στην οδό Πουκέτ από τη διασταύρωση Bang New στο Soi Kor Pai που είναι συνολικά 600 μέτρα».

«Το έργο θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2023 του επόμενου έτους, που θα είναι συνολικά 59,723,000 εκατομμύρια μπατ». κατέληξε ο δήμαρχος.

Ενώ γίνονται οι υπόγειες εργασίες κατασκευής αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία και καλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την περιοχή αν είναι δυνατόν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.