Το αεροδρόμιο του Πουκέτ πραγματοποιεί άσκηση πυρκαγιάς σε εσωτερικούς χώρους

Πουκέτ -

Το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ πραγματοποίησε άσκηση πυρκαγιάς σε κλειστό χώρο στάθμευσης χθες (21 Ιουνίουst).

Η άσκηση πυροσβεστικής διεξήχθη χθες στις 2:00 σε κλειστό χώρο στάθμευσης στον πέμπτο όροφο του αεροδρομίου. Η άσκηση πυροσβεστικής είχε ανακοινωθεί πριν ξεκινήσει η άσκηση και οι κοντινοί πελάτες και οι υπάλληλοι προειδοποίησαν ότι επρόκειτο μόνο για άσκηση.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διεθνούς Αεροδρομίου του Πουκέτ κ. Manas Sotharat είπε στο Phuket Express, «Η άσκηση έχει στόχο να προετοιμαστεί εάν συμβεί κάποια πραγματική κατάσταση. Η άσκηση διεξάγεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Πολλοί υπάλληλοι από εταιρείες του αεροδρομίου συμμετείχαν στην άσκηση πυρκαγιάς».

Σύμφωνα με τον κ. Μανά, η άσκηση πήγε καλά και δεν ανακαλύφθηκαν σημαντικά ζητήματα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.