Ο αγνοούμενος μεταφέρθηκε πίσω στο Πουκέτ με ασφάλεια αφού το τζετ σκι τελείωσε από βενζίνη και πέρασε τη νύχτα μόνος στον ωκεανό

Πουκέτ -

Ένας αγνοούμενος βρέθηκε και μεταφέρθηκε με ασφάλεια πίσω στο Πουκέτ αφού το τζετ σκι του τελείωσε η βενζίνη στο Phang Nga.

Χθες (21 Ιουνίου) στις 10:30 μ.μ. Αξιωματικοί του Βασιλικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης ειδοποιήθηκαν από έναν χειριστή σκαφών μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1465 ότι ένας άνδρας, ο κ. Panit Naveewong, ο οποίος βρισκόταν σε τζετ σκι έφυγε από μια προβλήτα στο Leam Nga, στο Koh Si Ray από τις 2:00.

Ο άνδρας επικοινώνησε με το αφεντικό του μέσω κινητού τηλεφώνου σε μια ανώνυμη εταιρεία και είπε ότι στις 6:00 μ.μ. το τζετ σκι του τελείωσε η βενζίνη κοντά στο νησί Khai Nai στο Phang Nga και χρειαζόταν βοήθεια. Μετά από αυτό, χάθηκε η επαφή λόγω κακής υποδοχής.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης βγήκε για έρευνα με έξι τζετ σκι και ένα σκάφος μέχρι τις 3:00 π.μ., αλλά δεν κατάφερε να βρει τον αγνοούμενο. Βγήκαν ξανά για αναζήτηση σήμερα το πρωί (22 Ιουνίουnd).

Ο αγνοούμενος, ο Πάνιτ, βρέθηκε σε τζετ-σκι κοντά στην περιοχή που αναφέρθηκε για τελευταία φορά όταν το τζετ σκι του τελείωσε η βενζίνη στη μέση του ωκεανού. Στις 7:40 π.μ. μεταφέρθηκε πίσω σε μια προβλήτα στο Koh Siray. Ο Panit φέρεται να ήταν κουρασμένος και αφυδατωμένος αλλά συνολικά καλά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.