Επικάλυψη Stone viewpoint στο Samui παραγγέλθηκε για προσωρινό κλείσιμο

ΦΩΤΟ: gotogethertravel

Σαμούι -

Η περίφημη οπτική γωνία Overlap Stone στο Samui έχει διαταχθεί να κλείσει προσωρινά, σύμφωνα με πληροφορίες για ζητήματα αδειοδότησης.

Σήμερα (21 Ιουνίουst), μια ομάδα αξιωματούχων του Surat Thani επιθεώρησε το Overlap Stone που ανήκει σε έναν ιδιοκτήτη ιδιωτικής επιχείρησης στο όρος Lamai στην υποπεριοχή Maret.

Το μέρος φέρεται να βρέθηκε χωρίς άδεια επιχείρησης και χωρίς άδεια κατασκευής γέφυρας. Ως αποτέλεσμα, ο χώρος διατάχθηκε για προσωρινό κλείσιμο μέχρι να εκδοθούν οι κατάλληλες άδειες.

Η επιθεώρηση έγινε αφού την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, μια Ρωσίδα τουρίστρια κατέθεσε αναφορά στην αστυνομία του Μπορπούντ ότι ένας φύλακας στο σημείο θέασης φέρεται να της επιτέθηκε μετά από μια διαφωνία μέσω βίντεο σχετικά με μια διαμάχη για το τέλος εισόδου των 50 μπατ. Το βίντεο προκάλεσε σημαντική συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διαφορετικές απόψεις λόγω της αντιληπτής επιθετικότητας του τουρίστα για το τέλος.

Η θέα είναι σε οικόπεδο 12 Rai. Ένας τεράστιος βράχος βρίσκεται σε έναν γκρεμό με φόντο τη θάλασσα Samui. Μια γέφυρα συνδέεται με τον μεγάλο βράχο. Η είσοδος είναι 50 μπατ ανά άτομο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.