Άνδρας που διασώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από τον 4ο όροφο ξενοδοχείου στην Πατόνγκ, φέρεται να μάλωνε με τις πολλές φίλες του

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας διασώθηκε αφού προσπάθησε να πηδήξει από το 4th όροφος ξενοδοχείου στην Πατόνγκ το μεσημέρι σήμερα, 21 Ιουνίου 2022.

Το προσωπικό του Τμήματος Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) ειδοποιήθηκε για το περιστατικό το μεσημέρι σε ξενοδοχείο στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi Road στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong και τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο για να βρουν έναν Ταϊλανδό σε ένα μπαλκόνι πυροσβεστικής σκάλας σε κατάσταση ακραίας πίεσης.

Οι συνεργάτες διάσωσης χρησιμοποίησαν ένα στρώμα αέρα για να απλωθούν στο έδαφος κάτω από το μπαλκόνι για να παρέχουν υποστήριξη σε περίπτωση που ο άνδρας έπεφτε ή πηδούσε. Η περιπολική αστυνομία της Patong ανέβηκε στο 4th πάτωμα για να μιλήσετε με τον άντρα. Ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 35-40 ετών από το Chachoengsao. Το όνομά του αποκρύφτηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου και τη συντακτική μας πολιτική.

Ο άνδρας δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης και τις αρχές επιβολής του νόμου ότι έβγαινε ανοιχτά με δύο γυναίκες αυτήν τη στιγμή και οι δύο ήταν φίλες του, γνωρίζοντας η μία την άλλη και την ανοιχτή σχέση. Αυτό παραδοσιακά λειτουργούσε και στα τρία κόμματα στο παρελθόν.

Ωστόσο, σήμερα ο άνδρας είπε στην αστυνομία ότι είχε σοβαρό καυγά με την πρώτη του κοπέλα χωρίς να διευκρινίσει ποιο ήταν το θέμα. Έτσι, πήγε στο ξενοδοχείο με τη δεύτερη κοπέλα του και επίσης τσακώθηκε πριν ανέβει στο 4th πάτωμα και απείλησε να πηδήξει λόγω του άγχους της κατάστασης.

Η αστυνομία κάλεσε και τις δύο φίλες του να μιλήσουν μαζί του και όλα τα μέρη συμφώνησαν να ηρεμήσουν και ο άνδρας συμφώνησε να κατέβει με ασφάλεια.

Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το περιστατικό.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.