Αναζητείται νεαρή φάλαινα σπερματοζωαρίων αφού εθεάθη κολλημένη σε θαλάσσια σκουπίδια κοντά στο νησί Racha στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Pongsakorn Naksaard

Πουκέτ -

Μια νεαρή και σύμφωνα με πληροφορίες αδύναμη σπερματοφάλαινα αναζητείται από τις αρμόδιες αρχές αφού βρέθηκε κολλημένη σε σκουπίδια από τη θάλασσα την Πέμπτη (16 Ιουνίου) κοντά στο νησί Ράτσα στο Πουκέτ.

Ένα βίντεο κλιπ δημοσίευσε ένας ψαράς στο δικό του Facebook Πέμπτη (16 Ιουνίουth) με ένα μήνυμα που έγραφε: «Αυτή η νεαρή και αδύναμη σπερματοφάλαινα βρέθηκε κολλημένη σε θαλάσσια σκουπίδια κοντά στο νησί Ράτσα».

Το άτομο που δημοσίευσε το μήνυμα έχει ταυτοποιηθεί ως ο κ. Pongsakorn Naksaard, ο οποίος βρισκόταν σε μια βάρκα και ψάρευε όταν βρήκε τη φάλαινα. Ανέφερε το περιστατικό στο ναυτικό γραφείο του Πουκέτ αμέσως, αλλά η σπερματοφάλαινα είχε εξαφανιστεί αργότερα από την τοποθεσία στην οποία την βρήκε αρχικά.

Ο γιατρός Kongkiat Kittiwatanawong, επικεφαλής του Θαλάσσιου Βιολογικού Κέντρου του Πουκέτ (PMBC), δήλωσε στο Phuket Express, «Πέρυσι διασώσαμε μια νεαρή τραυματισμένη σπερματοφάλαινα που χάθηκε από τη μητέρα της. Η νεαρή σπερματοφάλαινα απελευθερώθηκε πίσω στη θάλασσα κοντά στο νησί Ράτσα. Μπορεί να είναι το ίδιο. Ελπίζουμε να το βρούμε σύντομα, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια φυσική εξέταση».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.