Ο καταζητούμενος ύποπτος για φόνο που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ζευγαριού από την Ταϊβάν στην Ταϊβάν παραδίδεται στην αστυνομία του Τσιάνγκ Μάι

ΦΩΤΟ: MRG ONLINE/ ทีมข่าวอาชญากรรม

επαρχία Τσιάνγκ Μάι —

Ένας 35χρονος καταζητούμενος ύποπτος φόνου που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ζευγαριού από την Ταϊβάν στην Ταϊβάν παραδόθηκε στην αστυνομία της επαρχίας Τσιάνγκ Μάι χθες, 17 Ιουνίου. Η δολοφονημένη σύζυγος φέρεται να ήταν έγκυος σε αγέννητα δίδυμα πέντε μηνών.

Πολ. Ο στρατηγός Suwat Jangyodsuk, Επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης, και ο κ. Ethan YH Lin, πρεσβευτής της αστυνομίας της Ταϊβάν, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου χθες, 17 Ιουνίου, για να δηλώσουν τη σύλληψη του Santi "Wang" Supa-apiradeepailin, ενός 35χρονου γέρος καταζητούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός ζευγαριού από την Ταϊβάν στην Ταϊβάν.

Συνελήφθη με το υπ’ αριθμ. εντάλμα σύλληψης του Κακουργιοδικείου. 1155/2565 που εκδόθηκε στις 14 Ιουνίου 2022 για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


Σύμφωνα με αναφορές, ο Wang παραδόθηκε στο χωριό Arunothai στην υποπεριφέρεια Mueang Na της περιοχής Chiang Dao στην επαρχία Chaing Mai μετά από πιέσεις από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Φέρεται ότι δολοφόνησε τον Prasert Norat, έναν 32χρονο Ταϊλανδό, και την Potjanee Sae Li, την 35χρονη Ταϊλανδέζα σύζυγο του Prasert, μαζί με τα πέντε μηνών αγέννητα δίδυμα της στην Ταϊβάν πριν καταφύγει στη γενέτειρά του στο Τσιάνγκ Μάι. επαρχία.


Σύμφωνα με τον Πολ. Ο στρατηγός Suwat Jangyodsuk, ο ύποπτος φέρεται να σκότωσε και τα δύο θύματα στο γραφείο του στην Ταϊβάν για μια επιχειρηματική σύγκρουση στις 8 Ιουνίου. Έκρυψε τα πτώματά τους στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και τα εγκατέλειψε σε ένα πάρκινγκ ενός σιδηροδρομικού σταθμού στον ειδικό δήμο Taoyuan στη βορειοδυτική Ταϊβάν. Τα πτώματα φέρεται να ανακαλύφθηκαν στις 10 Ιουνίου, ενώ ο Γουάνγκ είχε ήδη φύγει από την Ταϊβάν για την πατρίδα του στο Τσιάνγκ Μάι στις 9 Ιουνίου μέσω του αεροδρομίου Suvarnabhumi, είπε ο αξιωματικός.


Ωστόσο, οι αρχές επιβολής του νόμου της Ταϊβάν ειδοποίησαν την κεντρική αστυνομία της Ταϊλάνδης έρευνας για την υποτιθέμενη δολοφονία του Wang. Στη συνέχεια, τα δύο τμήματα συνεργάστηκαν για να πιέσουν τον Wang μέχρι που υποχώρησε και παραδόθηκε στις 17 Ιουνίου, συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο Wang αρνήθηκε ακόμα την κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι το ζευγάρι χτυπήθηκε μέχρι θανάτου από δύο άνδρες με μάσκες που τον ανάγκασαν να χώσει τα πτώματα στο σιδηροδρομικό σταθμό, σύμφωνα με αναφορές.


Πολ. Ο στρατηγός Σουβάτ είπε ότι ο Γουάνγκ θα μπορούσε να αντιμετωπίσει περισσότερες κατηγορίες για φερόμενη δολοφονία της συζύγου με τα πέντε μηνών δίδυμα της, αλλά χρειαζόταν πολύ προσεκτική εξέταση. Είπε επίσης ότι ο Wang θα κρατηθεί μέχρι αύριο, 19 Ιουνίου, χωρίς περαιτέρω ανάκριση.
Ο κ. Ethan YH Lin, Πρέσβης της Αστυνομίας της Ταϊβάν, φέρεται να εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την ταχεία ανταπόκριση και συνεργασία των αρχών επιβολής του νόμου της Ταϊλάνδης.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Ακολουθήστε μας στο FacebookTwitterειδήσεις GoogleInstagramΤικ ΤοκYoutubePinterestFlipboard, ή tumblr

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!
Ή, ελάτε μαζί μας στο Telegram για ειδοποιήσεις!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.