Το Υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης μειώνει το επίπεδο συναγερμού Covid-19 στο επίπεδο 2 (χαμηλού κινδύνου) σε εθνικό επίπεδο

Εθνική -

Το Υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης μείωσε πρόσφατα το επίπεδο συναγερμού για τον Covid-19 από το επίπεδο 3 (μέτριου κινδύνου) στο 2 (χαμηλού κινδύνου) σε εθνικό επίπεδο, επικαλούμενος ότι δεν βρέθηκαν μαζικά σμήνη μέχρι στιγμής μετά την επαναλειτουργία του τομέα της νυχτερινής ζωής.

Ο Δρ Kiattipoom Wongrachit, Μόνιμος Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας, αποκάλυψε σήμερα, 18 Ιουνίου, ότι ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων Covid-19, των σοβαρών ασθενών και των θυμάτων έχει μειωθεί σημαντικά ακόμη και μετά την επίσημη επαναλειτουργία του τομέα της νυχτερινής ζωής την 1η Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον γιατρό, μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τεράστιες συστάδες Covid-19, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι περισσότεροι φορείς νυχτερινής διασκέδασης συμμορφώνονται καλά με το μέτρο της ρύθμισης χωρίς Covid-XNUMX.

Για να ευθυγραμμιστεί με την εθνική χρωματική ζώνη στην πράσινη ζώνη (επιτήρησης), το Υπουργείο Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης αποφάσισε, ως εκ τούτου, να μειώσει το επίπεδο συναγερμού Covid-19 από το επίπεδο 3 (μέτριου κινδύνου) στο επίπεδο 2 (χαμηλού κινδύνου) σε εθνικό επίπεδο, είπε ο γιατρός.

«Το Υπουργείο Υγείας θέλει να προσαρμόσει το μέτρο ώστε να αντικατοπτρίζει τη μεταβαλλόμενη κατάσταση, ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να ζουν κανονικά όπως πριν από την πανδημία», είπε ο Δρ Kiattipoom «Εστιάζουμε τώρα στην Ομάδα 608 (ηλικιωμένοι, άτομα με χρόνιες ασθένειες, έγκυες ή σωματικό βάρος άνω των 90 κιλών)».

Το υπουργείο Υγείας προέτρεψε τα άτομα της Ομάδας 608 να λάβουν αναμνηστική δόση, να μείνουν μακριά από τις μάζες και να απέχουν από τα ταξίδια στο εξωτερικό εάν είναι δυνατόν, τόνισε ο γιατρός.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.