Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το «Surf X Beat Series» στο πλαίσιο του θέματος «Μήνα υπερηφάνειας» στο Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Η εκδήλωση «Surf X Beat Series» θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην Πατόνγκ με θέμα τον «Μήνα Υπερηφάνειας».

Ετοιμαστείτε με τις σανίδες σας και λάβετε μέρος στην εκδήλωση το Σάββατο 25 Ιουνίουth από τις 4:00 έως τις 8:00

Η LGBTQIA+ θα συμμετάσχει μαζί στο «Phuket Surf X Beat Series 2022» με θέμα «Μήνας υπερηφάνειας» στο «Rainbow Road» κοντά στην παραλία Patong.

Θα συναντηθείτε επίσης με τους «Idol Farm Skaters» από τους αθλητές της εθνικής Ταϊλάνδης Warun Deesombat.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πολλά φορτηγά τροφίμων και πάγκοι τροφίμων. Θα παρέχονται πληροφορίες για αθλήματα σανίδας και προϊόντα για αθλήματα σανίδας θα είναι προς πώληση.

Απολαύστε την εκδήλωση με συναυλίες από DJs, την South Timez Dance Academy, την Bank Indian και τους Lazyloxy x Sam Black.

Θα σας δούμε εκεί!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.