Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν την Bangla Road για να εξασφαλίσουν ότι οι χώροι διασκέδασης ακολουθούν τους κανόνες

Πατόνγκ –

Οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν την οδό Bangla στην Πατόνγκ το βράδυ της Πέμπτης (16 Ιουνίουth) για να διασφαλιστεί ότι οι φορείς ψυχαγωγίας ακολουθούσαν τις εντολές και τις μετρήσεις της επαρχίας του Πουκέτ.

Μια ομάδα αξιωματούχων με επικεφαλής τον αρχηγό της περιοχής Kathu Siwat Rawangkun, τον επικεφαλής δημόσιας υγείας της περιφέρειας Kathu Peerapong Cheepek και την αστυνομία της Patong επιθεώρησαν την οδό Bangla την Πέμπτη το βράδυ.

Ο κ. Siwat είπε στο Phuket Express, «Η επιθεώρηση είναι να διασφαλίσει ότι οι φορείς ψυχαγωγίας έχουν ακολουθήσει τις επαρχιακές εντολές και τις μετρήσεις Covid-19. Ωστόσο, η συνολική συμμόρφωση είναι καλή. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ακολουθήσει μετρήσεις δημόσιας υγείας».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.