Το βίντεο με δύο ανθρώπους να τσακώνονται στην οδό Bangla στην Πατόνγκ γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πατόνγκ –

Ένα βίντεο κλιπ δύο ανθρώπων που τσακώνονται στην οδό Bangla στην Πατόνγκ έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, η αστυνομία της Patong είπε ότι κανείς δεν υπέβαλε επίσημα αστυνομική αναφορά για αυτό το περιστατικό.

Το βίντεο κλιπ κοινοποιήθηκε στις Facebook με ένα μήνυμα που έγραφε: «Δύο γυναίκες τσακώνονταν στον πολυσύχναστο δρόμο Bangla αυτή την εβδομάδα με Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες να παρακολουθούν. Ένας άγνωστος άνδρας παρενέβη για να σταματήσει τις μάχες».

Το Phuket Express ρώτησε τον αρχηγό της αστυνομίας της Patong, συνταγματάρχη Sujin Nilbodee για το περιστατικό και είπε: «Κανείς δεν υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία. Δεν ξέρουμε λοιπόν ποιοι είναι ούτε γιατί πολεμούσαν. Ωστόσο, διερευνούμε το περιστατικό καθώς κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βλάπτει τη σταθερή φήμη της Bangla Road ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού».

«Η αστυνομία του Patong περιπολεί τώρα στον δρόμο Bangla κάθε βράδυ για ασφάλεια και για να αποτρέψει τυχόν μάχες». πρόσθεσε ο αρχηγός.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.