Οι αξιωματούχοι δίνουν συνέχεια σε επισκευές δρόμων κοντά στο αεροδρόμιο του Πουκέτ στο Thalang

Thalang, Phuket -

Ο Αντικυβερνήτης του Πουκέτ παρακολούθησε την κατασκευή οδικών βελτιώσεων κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ στην περιοχή Thalang, η οποία είναι 11 τοις εκατό πίσω από το χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με τον Αντικυβερνήτη.

Χθες (15 Ιουνίουth) μια ομάδα αξιωματούχων με επικεφαλής τον Αντικυβερνήτη του Πουκέτ, Πιτσέ Παναπόνγκ, επιθεώρησε τον δρόμο No. 4031 (Mud Dok Khao- Airport).

Ο αντικυβερνήτης Pichet είπε στο Phuket Express, «Η κατασκευή ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου φέτος και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, που θα είναι συνολικά 210 ημέρες εργασίας».

«Τώρα είναι στη διαδικασία εγκατάστασης αποχέτευσης νερού. Στη συνέχεια ο δρόμος θα τεθεί υπό κατασκευή για ανάπλαση. Ωστόσο, η εργασία είναι 11 τοις εκατό πίσω από το χρονοδιάγραμμα».

«Το Γραφείο Αυτοκινητοδρόμων του Πουκέτ προτρέπει τον ανάδοχο να επισπεύσει τις εργασίες του, ώστε οι χρήστες του δρόμου να μπορούν να χρησιμοποιούν το δρόμο κανονικά, καθώς αυτή τη στιγμή έχουμε πολλά παράπονα. Ορισμένα σημεία του δρόμου είναι πλέον προσωρινά κλειστά για την κυκλοφορία». ο Πισέτ συνέχισε.

Δεν ήταν αμέσως σαφές, σημειώνει το Phuket Express, πώς ή πότε θα επιταχυνόταν το έργο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.