Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για δηλητηριώδεις μέδουσες κατά την περίοδο των μουσώνων

Ταϊλάνδη -

Η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) προειδοποιεί το κοινό για τεράστιες και δηλητηριώδεις μέδουσες κατά την περίοδο των μουσώνων.

Η Τουριστική Αρχή της Ταϊλάνδης (TAT) θα ήθελε να συμβουλεύσει τους τουρίστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κολυμπούν ή κολυμπούν με αναπνευστήρα στα νερά της Ταϊλάνδης λόγω της εποχής των δηλητηριωδών μεδουσών και να μην αναλαμβάνουν κανέναν κίνδυνο μπαίνοντας σε νερά όπου έχουν αναρτηθεί προειδοποιητικές πινακίδες.

Αν και είναι εξαιρετικά σπάνιο κολυμβητές και δύτες στην Ταϊλάνδη να τσιμπηθούν από μέδουσες, η TAT ζητά από όλους όσους σχεδιάζουν να κολυμπήσουν ή να βουτήξουν, ιδιαίτερα στις νότιες περιοχές της χώρας, να γνωρίζουν ότι μπορεί να υπάρχουν μέδουσες.

Εν τω μεταξύ, αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τους κολυμβητές να προσέχουν τις μέδουσες φλόγας που βρέθηκαν κοντά σε μια παραλία στο νησί Χονγκ στην περιοχή Mueang Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.