60 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε παραλία στο Phang Nga

Phang Nga -

Συνολικά, 60 αυγά θαλάσσιας χελώνας βρέθηκαν σε μια παραλία στο Phang Nga σήμερα το πρωί (15 Ιουνίουth).

Το Εθνικό Πάρκο Similan ανέφερε στις 6:30 π.μ. σήμερα το πρωί ότι βρήκαν τη φωλιά μιας θαλάσσιας χελώνας με 60 αυγά θαμμένα σε μια παραλία στο νησί Miang κοντά στο γραφείο του εθνικού πάρκου.

Πιστεύεται ότι τα αυγά είναι από μητέρα πράσινης θαλάσσιας χελώνας.

Τα αυγά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή περιοχή κοντά λόγω ανησυχίας για ζημιές από τις καιρικές συνθήκες. Πιστεύεται ότι τα μωρά της θαλάσσιας χελώνας θα εκκολαφθούν εντός 60 ημερών.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.