Συνελήφθησαν δύο χειριστές μπαρ στο Ραβάι του Πουκέτ για παραβίαση παραγγελιών του Πουκέτ Covid-19

Rawai, Πουκέτ –

Δύο χειριστές μπαρ συνελήφθησαν για παραβίαση των παραγγελιών του Πουκέτ και των μετρήσεων Covid-19.

Μια ομάδα αξιωματούχων στο Rawai μαζί με την αστυνομία Chalong επιθεώρησαν μπαρ στο Rawai χθες το βράδυ (14 Ιουνίουth).

Οι αξιωματούχοι του Rawai ανέφεραν στις 11:20 ότι συνέλαβαν την κα Nichajorn, 51 ετών από το Nonthaburi επειδή δεν ακολούθησε τις εντολές του Πουκέτ και τις μετρήσεις Covid-19. Ωστόσο, οι αξιωματούχοι δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, εκτός από το ότι ο Nichajorn φέρεται να παραβίαζε τους κανόνες που σχετίζονται με τον Covid-19.

Στις 11:40 μ.μ. συνέλαβαν την κα Σαπ, 46 ετών από το Μπουένγκ Καν (Βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης). Από το χώρο κατασχέθηκαν πέντε λογαριασμοί αλκοόλ και μετρητά.

Κατηγορείται ότι παραβίασε τις παραγγελίες του Πουκέτ και τις μετρήσεις του Covid-19, καθώς και για τη λειτουργία χώρων ψυχαγωγίας με πώληση αλκοόλ, αλλά έχει γυναίκες στο προσωπικό που παρέχουν κλειστές υπηρεσίες με πελάτες.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

Οι αρχές επιβολής του νόμου του Ραουάι προειδοποίησαν ότι έρχονται και άλλες επιδρομές και ότι η εστίαση ήταν στις προφυλάξεις για τον Covid19, όπως η διασφάλιση του εμβολιασμού των πελατών και του προσωπικού, η κοινωνική απόσταση, η χρήση μάσκας και άλλα μέτρα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.