Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων στην παράκαμψη του Πουκέτ

ΦΩΤΟ: CHAIRAT 6573

Πουκέτ-

Η κυκλοφορία καθυστέρησε όταν τρία οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός ταξί, συνετρίβη στο Bypass Road στην περιοχή Mueang Phuket πριν από το μεσημέρι σήμερα.

Η Τροχαία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 11:30 π.μ. στην οδό Bypass Road (Οδός Chalerm Phrakiet Rama 9) στην υποπεριφέρεια Rassada.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν τρία κατεστραμμένα οχήματα τα οποία ήταν ένα ταξί, ένα παγοφορτητό και ένα νταλίκα. Ωστόσο δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί. Η κυκλοφορία ήταν περιορισμένη για πολλά χιλιόμετρα.

Το Phuket Express σημειώνει ότι αυτός ο δρόμος παράκαμψης είναι ένας ευθύς κεντρικός δρόμος που οδηγεί στην πόλη του Πουκέτ που σχεδόν κάθε όχημα οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, γεγονός που κανονικά προκάλεσε πολλά τροχαία ατυχήματα σε αυτήν την περιοχή.

ΦΩΤΟ: CHAIRAT 6573

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.