Θα τοποθετηθούν δίχτυα για να εμποδίσουν τη ροή των σκουπιδιών στη Θάλασσα Καμάλα

Καμάλα -

Ο Διοικητικός Οργανισμός Kamala Tambol θα εγκαταστήσει δίχτυα για να εμποδίσει τη ροή των σκουπιδιών στη θάλασσα.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (12 Ιουνίουth) για περιβαλλοντικά σχέδια. Ο κ. Jutha Dumluck, ο επικεφαλής της διοικητικής οργάνωσης Tambol είπε στο Phuket Express: «Θα εγκαταστήσουμε μεγάλα δίχτυα σε τρεις περιοχές για να αποτρέψουμε τη ροή σκουπιδιών στη θάλασσα, οι οποίες είναι στη γέφυρα Kamala – Kalim, ένα κανάλι κοντά στην παραλία Tavorn και ένα κανάλι κοντά στο Layi Παραλία. Η εγκατάσταση θα ξεκινήσει σύντομα.”

«Παρακαλώ μην πετάτε σκουπίδια στα κανάλια, τους υδραγωγούς ή τη θάλασσα. Είναι εύκολο να βοηθήσετε στη φροντίδα του περιβάλλοντος ξεκινώντας από εμάς. Θα πρέπει να καθαρίσουμε τον Κόλπο Καμάλα». πρόσθεσε η Τζούτα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.