Ο Krabi προειδοποιεί για «μέδουσες φλόγας» στο νησί Χονγκ

ΦΩΤΟ: MGR Online

Κράμπι –

Οι αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τους κολυμβητές να προσέχουν τις μέδουσες φλόγας που βρέθηκαν κοντά σε μια παραλία στο νησί Χονγκ στην περιοχή Mueang Krabi.

Χθες, (12 Ιουνίουth), αξιωματούχοι του Εθνικού Tan Bok Khorani έχουν προειδοποιήσει για μια άνθιση πιθανώς επικίνδυνης μέδουσας φλόγας στο νησί Χονγκ στην υποπεριοχή Khao Thong κοντά στην ακτογραμμή στην παραλία.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Πάρκου Tan Bok Khorani είπε στο Phuket Express «Αυτές οι μικρές μέδουσες φλόγας είναι δηλητηριώδεις και επικίνδυνες για τους κολυμβητές. Είναι περίπου τέσσερα εκατοστά».

«Αν οι κολυμβητές τσιμπηθούν από τη φλόγα των μέδουσες, μπορεί να υποφέρουν από έντονη φαγούρα, πόνο με κάψιμο και μερικοί μπορεί να έχουν αλλεργίες με σοβαρά συμπτώματα. Αν σας τσιμπήσει η μέδουσα, πλύνετε αμέσως το δέρμα σας με ξύδι.»

«Ξεβράζονται στην ακτή από ισχυρά κύματα αυτή τη σεζόν. Μερικά βρίσκονται στην παραλία. Προσπαθήσαμε να τους φέρουμε από την περιοχή».

«Κόκκινες σημαίες για απαγόρευση κολύμβησης εδώ τοποθετήθηκαν χθες. Μπορεί να χρειαστούν περίπου δύο ημέρες μέχρι να ξεπλυθούν από την περιοχή.»

ΦΩΤΟ: Pudam News

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.